WEBINAR  ON-DEMAND

Få mest muligt ud af din Search Bar

Kunder der søger er mere tilbøjelige til at købe. Tre gange så tilbøjelige til at købe som kunder, der bare klikker rundt i jeres butik. Derfor skal søgemaskinen fungere optimalt, så I ikke mister kunder med et stort potentiale.

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og insights inden for e-handel

Omnichannel er et stort og komplekst set-up. Det betyder, at det er let at overse vigtige detaljer og begå fejl, der kan have store omkostninger.
Omnichannel er den ultimative kundeservice. Det gør det nemmere for kunderne at handle med deres foretrukne brands på lige præcis den måde, der passer dem.
Omnichannel er ultimativ kundeservice, hvis I gør det rigtigt. Det giver glade kunder, der kommer igen og igen, så hvordan binder man onlineverdenen og butikkerne sammen? Få svaret i vores store opskrift på den perfekte omnichannel-oplevelse.
MyImage-rapporten er hvert år et vigtigt pejlemærke, der indikerer hvilke digitale bureauer, der virkelig leverer varen. Derfor er det en stor ære for tredje år i træk at blive udråbt som vinder i kategorien: Gode til e-commerce.
Rejecocktailen er spist op og raketterne er brændt ud, så nu er det blevet tid til at tage nytårshattene af og finde læsebrillerne frem. Vi skal nemlig kigge på de dagordenssættende e-handelstrends for anno domini 2024.
Matas tilbyder alle kunder en online hudtest for at give den bedste rådgivning. Bagved sidder Matas’ eksperter og nu får de ekstra hjælp fra AI, og det giver hurtigere svar.
Hesehus indgår partnerskab med Amerikansk software scale-up for at skabe Skandinaviens bedste CMS til e-handel.
E-handel blev total forandret, da det blev headless. Nu er vi klar til at løfte sløret for, hvordan vores nye Bizzkit CMS kommer til at revolutionere måden, du arbejder med e-handel på.
Er I klar til Black Friday? Tilbudsfesten ændrer sig i disse år. Vi har kigget dybt i tallene og erfaringerne fra vores e-commerce eksperter.
De øverste resultater skaber mest trafik og flest konverteringer. Sådan er det på Google. Og sådan er det i søgeresultaterne og på PLP’erne (produktlistesider) i jeres webshop.
Danmarks største e-handelskonference er lige rundt om hjørnet. Få indsigt i de nyeste trends og tendenser indenfor e-handel, og få samtidig indblik i både lokale og internationale succeshistorier.
Svar på fem spørgsmål og få vores e-handelseksperters vurdering af jeres muligheder med e-handel.
Vil du være bedre til at arbejde med AI indenfor e-handel? Hvilke fordele får du ud af at bruge det? Og hvordan kommer du i gang med at bruge AI lige nu? Det rejser mange spørgsmål – men du kan heldigvis få svar på dem lige her.
Nu kan du spare tid, når du arbejder med produktbeskrivelser i Bizzkit PIM. Vi har nemlig gjort det muligt at generere produktbeskrivelser ved hjælp af GPT-teknologi i Bizzkit PIM.
Jeres kunder elsker god service. De elsker at føle sig set og få hjælp og anbefalinger, der er skræddersyet til dem. Så I havde lige præcis den service, de havde brug for: Den helt rigtige levering, de skarpe priser og de lækre firmafarver.
Jeres kunder elsker god service. De elsker at føle sig set og få hjælp og anbefalinger, der er skræddersyet til dem. Så I havde lige præcis den service, de havde brug for: Den helt rigtige levering, de skarpe priser og de lækre firmafarver.
Har I gjort det så nemt som muligt for jeres kunder at købe jeres produkter? Download vores white paper og lær, hvordan I skaber den ultimative kundeportal til B2B-markedet, der har alt hvad kunderne efterspørger.
Børnenes Kartel har netop lanceret en ny webshop med fokus på stærke omnichannel-initiativer og skalérbarhed.
Vi vil gerne give dig en solid introduktion til PunchOut-løsninger, derfor har vi valgt at samle otte af de hyppigste spørgsmål og svar, så du hurtigt kan få overblik over en integration, der kan give jer nye store kunder.
E-handelsprisen 2023 blev med flotte fynske resultater. Hesehus fik en andenplads for samarbejdet med H.J. Hansen Vin i kategorien Bedste E-handelscase og Matas vandt derudover 2 priser og kom på 2. pladsen i to kategorier.​​​​​​​
Ansvaret for udviklngen af Hesehus' kundebase er kommet på nye hænder. Mød Christian Honbech, ny Business Development Manager i Hesehus.
Det er ikke nemt for tiden. Vi vil gerne være med til at gøre det hele lidt lettere. Derfor har vi skrevet seks konkrete tips, der hjælper jer med løsninger og inspiration til modgangstider.
Bæredygtighed er blevet et af de allervigtigstige indsatsområder. Særligt i byggebranchen, hvor der hele tiden kommer nye lovkrav. Det har været en af Davidsen Tømmerhandels udfordringer det seneste år.
Får I det optimale ud af jeres PIM eller har I ikke et endnu? Download vores whitepaper og få opskriften på succes med jeres produktdata.
Det er ikke nyt, at tech-giganterne bruger AI. Men det er nyt, at det er blevet tilgængeligt for alle at bruge det. Det er ny teknologi med et stort potentiale, der allerede nu kan bruges. Det kan dog ikke bruges til alt – langt fra.
Et PIM skal gøre det så enkelt og effektivt at arbejde med produktdata som overhovedet muligt. Det kræver, at systemet er skræddersyet til brugernes hverdag. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at lave et PIM-system, der passer perfekt til deres behov.
Der er mange forskellige grunde til at få et PIM-system. Vi har lavet en liste med nogle af de væsentligste grunde til at tage første skridt på PIM-rejsen. Bare et enkelt punkt på listen kan sådan set være grund nok til at få et PIM-System.
Vi optimerer hele tiden vores PIM-system, så det imødegår de udfordringer vores kunder oplever. Vi arbejder tæt sammen med dem om at skabe lige netop de funktioner, de har allermest brug for lige nu.

Se alle insights og nyheder

Mød os her

Events i 2024

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.